Over ons

De haven kent voor ons geen geheimen

Truck
Courier Boy

Over ons

Niet normaal, is voor ons normaal

Anterman Warehousing is een gezamenlijke onderneming van Boy en Ron Anterman. Ron heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de op- en overslag, zijn zoon Boy is hier dan ook met veel passie mee opgegroeid en heeft het vak nooit meer losgelaten. Wegens de jarenlange ervaring en het opgebouwde netwerk, kent het logistieke wereldje geen geheimen meer voor hen. Dit uit zich onder anderen in de specialisatie van oversized en lengte lading. Geen afmeting is te lang en geen omtrek is te groot. Of zoals we zeggen: “niet normaal, is voor ons normaal”

De overige collega’s werken inmiddels al meer dan 20 jaar met elkaar en de oprichters samen. Dit zorgt ervoor dat iedereen goed op elkaar is ingespeeld en de sfeer van een familiebedrijf voelbaar is op de werkvloer.

Alle collega’s zijn rasechte Rotterdammers en als klant merk je dat terug in ons contact: direct, transparant en met een vleugje humor.

Niet lullen maar poetsen. Jouw lading is onze verantwoording en daarmee bij ons in goede handen.

Als ondernemers hechten wij waarde aan goede relaties met onze klanten. Daarom proberen wij altijd aan elke aanvraag te voldoen inclusief het waarborgen van de kwaliteit in onze dienstverlening.

Het team

Ons team

Team Image

Boy Anterman

Management | Allround medewerker

Team Image

Ron Anterman

Management | Allround medewerker

Team Image

Cynthia Houtstra

Douaneadministratie | Planner

Team Image

Ben Schrage

Loodsbaas

Team Image

Gary Oosthof

Loodsbaas

Team Image

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een loodsmedewerker