Ship Icon

Wij beschikken over jarenlange ervaring met het lossen en laden van inkomende en uitgaande containers. Zowel voor groupage, FCL, projectlading en sorteerwerkzaamheden. Geen uitdaging gaan wij uit de weg!

Meer lezen
Ship Icon

Op onze locaties beschikken wij over meerdere laaddocks. Door de korte rijafstanden kunnen wij het crossdocken zeer snel, vakkundig en tegen scherpe tarieven uitvoeren.

Meer lezen
Ship Icon

Lengte, oversized, zware lading of andere bijzondere lading. Wij kunnen vrijwel alle materialen lossen en laden doordat wij over een breed scala aan materiaal beschikken. Daarnaast hebben wij ook ervaring met flattracks en het lossen/laden van open top containers middels een kraan.

Meer lezen
Ship Icon

Onze moderne douaneloodsen hebben de beschikking over 7000m2. Indien lading bestand is tegen alle weersomstandigheden, kunnen wij ook buiten goederen opslaan. Ons terrein is afgesloten, beveiligd, voorzien van bewakingscamera’s en een alarmsysteem.

Meer lezen
Ship Icon

Hou alles in 1 hand en laat ons het vervoer verzorgen doormiddel van ons vaste en betrouwbare netwerk transporteurs. Vanaf de terminal naar de eindontvanger in Europa en vice versa. Ook als het gaat om spoedtransport of speciaal transport kunnen wij jou ontzorgen.

Meer lezen

Waarom kiezen voor Anterman Warehousing?

Courier Boy
Skyscraper
icon

Alles in 1

Met onze diverse transport- en opslagmogelijkheden willen wij jou de mogelijkheid bieden om alles in 1 hand te houden. Wij halen jouw container op vanaf de terminal, lossen, sorteren en laden de zendingen bij onze loods en verzorgen het transport naar de ontvanger (in Europa). Uiteraard kunnen wij ook export lading vanaf de verzender tot de uitgaande terminal verzorgen.

icon

Douaneloods

Wij zijn een douane-gecertificeerde loods. Dit maakt het mogelijk om bij ons douanegoederen op te slaan en fysieke controles te laten uitvoeren.

icon

Spoed is voor ons normaal

Wij kennen de logistieke wereld als geen ander en weten uit ervaring dat er regelmatig onverwachte spoedopdrachten zijn. Wij zijn hierin erg flexibel en weten altijd zeer snel te schakelen om jouw spoedcontainer of transport behandelen.

7000m2

Opslagruimte

+30

Jaar ervaring

14

Ton hefvermogen

10

Laaddocks